CANCELLED: Dan Brown – Wild Symphony Cancelled

ПоДивели сме от щастие, защото посрещаме Дивата симфония на Дан Браун на родна земя 🙂
Веднага след световната си премиера детската симфония, написана от писателя на романи за възрастни Дан Браун, пристига в зала "България".
29 ноември, 11:30 часа! А билетите са вече в продажба!
Главният герой, любезният и любознателен Маестро Маус ще ни разходи из цялата история, която преплита музиката и животинския свят, сякаш за да ни подскаже, че всичко около нас е музика.
Чуйте кратък откъс тук- https://www.youtube.com/watch?v=nJ6DK6gECDU, но се подгответе за голямата музикална разходка, която ще ни накара да се смеем, да се страхуваме, да се вълнуваме, да притаяваме дъх, защото музикалният разказ на Дан Браун е истински специален.
„Израснах с класическа музика“, казва авторът. "Родителите ми бяха и двамата музиканти, които избраха да няма телевизор. Затова вместо това свирех на пиано, пеех в хорове и ходех на концерти. Музиката беше тайно светилище за мен като дете и помогна да разпали творчеството и въображението ми." - казва писателят.
„Моята надежда за "Дива симфония" е да предоставя забавна, свежа възможност за семейства, родители, деца и хора от всички възрасти да се свържат отново с магическото преживяване на класическата музика, както в концертната зала, така и в дома“, казва Браун. "Надявам се публиката да се забавлява толкова, докато слуша, колкото и аз, когато композирах."
Мисията на "Фортисимо Фамилия" е да въведе децата и родителите във вълшебния свят на класическата музика, да ги запознае с инструментите и да превърне всичко това в емоционално и незабравимо преживяване.

Start:           

29/11/2020 at 23:30

Venue:        

Bulgaria Hall, Sofia, Bulgaria

Organizer:  

Sofia Philharmonic

Programme:

Conductor:  

Nayden Todorov

Tickets →